Küçük Çikolata Topları Tarifi İçin Malzemeler: 2 paket bisküvi 150 gr margarin veya tereyağı 1 su bardağı toz şeker Yarım su bardağı süt 2 tatlı kaşığı kakao Süslemek İçin: Hindistan cevizi Renkli pasta süsü Küçültülmüş ceviz veya fındık Yapılışı: Margarini/Tereyağını eritip toz şekeri ve sütü ekliyoruz. Toz şekerler eriyince ocaktan alıp ılık hale gelmesini bekliyoruz. O sırada bisküvileri elimizde çok küçük olmayacak şekilde bölüyoruz. Kakaoyu bisküvilere ekleyip karıştırıyoruz ve margarinli/tereyağlı karışımı bisküvilerin üzerine gezdirip karıştırıyoruz. Elimize yapışmayacak hale geldiğinde elimizle yuvarlayıp istediğiniz süslere batırıyoruz. Buzdolabında soğuduktan sonra servis edebilirsiniz. Afiyet Olsun! :)
Yorumlar
Yorum Gönder